Sinds hij de prijs voor “Meilleur Ouvrier de France” won is het bedrijf van chocolatier Patrick Roger booming. Hij heeft ondertussen vijf zaken in Parijs, een in St Germain-en-Laye, een in Sceaux en een in Brussel: stuk voor stuk hebben ze een zeer bijzondere inrichting, veelal in groen, bruin en goud:
Hij maakt bonbons, maar werkt ook in het groot: wat te denken van de Denker van Rodin in chocola……of een aap: de zaak tegenover de Madeleine had rond de jaarwisseling een gigantische aap van chocola in de etalage:
Op dit filmpje kun je Patrick Roger aan het werk zien in zijn atelier, bouwend aan een 10 meter hoge kerstboom >>>
Neem een flinke portemonnee mee: een doosje met –overigens schitterende—bonbons kost al gauw € 85…
3, Place de la Madeleine (8e arr); open maandag-zondag 10.30 – 19.30
Eén reactie op “Patrick Roger, chocolatier”