Parijs café meubilair

terrasmetgaslampenAfgelopen weken is er plots een verhoogde mate van aandacht voor Parijs café meubilair.

Onder andere omdat de Bistro stoel nu 125 jaar bestaat. Zo werd er melding gemaakt van een Eiffeltoren die is opgebouwd met bistro stoeltjes en Franse Bodem schrijft over bistro stoeltjes en zeekarper.

Nou is dat bistro stoeltje misschien niet het meest comfortabele stoeltje …. meeste cafés aan de boulevards hebben tegenwoordig dan ook wat comfortabelere rotan of roestvrije stalen stoeltjes. En toch typisch Parijs!

Leuk voor thuis? Maar ja .. waar koop je zoiets ? Café de Flore nabootsen in je eigen achtertuin of in Dordrecht je eigen Franse café beginnen?  Jawel dat kan , daar is in voorzien. Parijs heeft een winkel die is gespecialiseerd in café terrassen. Bij Grock op de Boulevard Beaumarchais (3e arr) heb je een enorme keus aan bistro stoeltjes, tafeltjes, gaslampen , rotan stoeltjes, rotan banken, kapstokken zonneschermen, terras afscheidingen en zelfs de beroemde menu standaards zijn er te kopen. International shipping 😉 . Dit is geen blokker……… Dit is een serieuze winkel ! Categorie Dehillerin maar dan cafémeubilair.   De website van Grock Café >>>

 

IMG_2250

2 reacties op “Parijs café meubilair”

Geef een reactie