Musea in Parijs weer open

Sinds 19 mei  zijn er in Frankrijk dan toch weer verlichtingen in de Corona maatregelen. Er mag weer gereisd worden en musea mogen weer open.

 

 

 

 

 

 

 

Sinds maart 2020 hebben ook de musea in Parijs het voor hun kiezen gekregen. Na de eerste lockdown toen echt alles dicht was kon er geëxperimenteerd worden met reserveringen en tijdslots. Maar met de tweede sluiting moesten de musea definitief hun hele programmering om gooien. Sommige exposities waren amper een paar dagen open of ze moesten alweer hun deuren al sluiten. Het leek erop dat vlak voor kerst er weer het een en ander open kon maar dat werd terug gedraaid.

Nu dan toch weer verlichting van de maatregelen. Er mag gereisd worden tussen Departementen, niet noodzakelijke winkels mogen weer open en ook musea hebben weer groen licht. Dus, wat doe je ? Naar Signac, Dali of de Deense Impressionisten ?

Welke tentoonstellingen zijn er nog meer  , wat is er nu te zien in Parijse musea  ?

Je vindt een overzichtje op Parijstentoonstellingen.nl. Let even op want op de posters staan nog data die erop zijn gezet voor / tijdens of tussen de lockdowns door …… Maar in de aankondigingen vind je de juiste data.

Parijstentoonstellingen >>>


En als je weer naar Parijs gaat, wat waren ook al weer de nieuwe en hippe adresjes van vlak voor de eerste lockdown?

Hier op Parijsmagazine zet ik ze nog even op een rijtje >>>

Geef een reactie