Magazines uit en over Parijs

Paris dans les pas des grands hommesAls ik in Parijs ben ga ik altijd even kijken of er weer een uitgave van GEO met iets over Parijs is. Geen GEO afgelopen november maar wel een speciale uitgave van L’Express.

Ik heb weinig met geschiedenis, klinkt wellicht raar bij iemand die gek is op Parijs, wel iets met foto’s van vroeger en nu. En met schrijvers die in Parijs hebben gewoond. Deze l’Express Thema heeft het allemaal, 212 pagina’s maar liefst! Het is niet in gemakkelijk Frans geschreven maar dat maakt niet uit. Met google en internet erbij kom je een heel eind.

Nieuwsgierig geworden? Hier vind je een voorbeeld van 13 pagina’s: lexpress-hors-serie.

Je kunt deze uitgave online bestellen via onder meer Fnac en Leslibraires.fr. Medeschrijfster Ria Engel heeft bestelling via Fnac uitgeprobeerd en is blij met het magazine. Haar reactie lees je hieronder.

4 reacties op “Magazines uit en over Parijs”

  1. Simone, geinspireerd door je artikel heb ik het nummer besteld bij Fnac, waar je kunt kiezen uit 2 bezorgtarieven : snel of supersnel. Snel kost 3,42 en super meer dan 8,00. Via leslibraires ben je minimaal 12,00 euro kwijt aan bezorgkosten. Dus de keus was snel gemaakt. Betaling per creditkaart. Ben reuze benieuwd hoe snel snel is en of het de moeite waard is, maar dat geloof ik zeker wel. P.S. de uitgave is te vinden onder “Paris dans les pas des grands hommes”

  2. Wat goed Ria dat je het bestellen meteen in de praktijk hebt gebracht. Ik ben ook benieuwd of je je niet bekocht voelt, maar ik weet bijna zeker dat dat niet zo zal zijn ;-).

  3. En snel is snel: zaterdagmiddag besteld en net een uurtje geleden (dinsdagavond) bezorgd door DHL, keurig verpakt in een stevige kartonnen doos zodat er geen kneusje is te bekennen, perfect. Tot nu toe alleen nog wat gebladerd en dat ging van oh en ah, en die foto héb ik óók enz. enz.. Paar stukjes tekst gelezen bij Hemmingway en Prévert, valt best mee! En dan die kaartjes met wandelingen, mwah! Kortom een échte AANRADER, dus dank voor de aanbeveling. Ik ga verder genieten. Daaag.

Geef een antwoord