Air BNB : Anders overnachten in Parijs

app-vue-parisSteeds meer toeristen verkiezen voor hun weekje Parijs een appartement boven een hotel. Je hebt dan je eigen appartementje, met keukentje. Alsof jezelf een weekje inwoner van Parijs bent! En de keuze aan appartementen in Parijs is enorm divers. (Bijvoorbeeld Way To Stay >>)

Maar er is ook een nieuwe ontwikkeling. Urban Bed & Breakfast! Ooit waren B&B’s vooral iets van het platteland. Maar in de grote Europese steden werd het B&B concept opnieuw uitgevonden in wat gewijzigde vorm. Jonge mensen vonden hun slaapplaats via couchsurfing. Je slaapt bij iemand op de bank en als je mazzel hebt neemt die je mee naar mooie plekken in de stad en goede uitgaansgelegenheden. Kortom de spinoff voor stedelijke B&B’s was daar !

Maar hoe vind je nou zo’n moderne Urban B&B? Een van de grootste aan bieders is inmiddels AirBNB. Alhoewel aanbieder is niet de juiste term. Het is een interessante marktplaats voor Bed & Breakfasts en short stay (vakantie) appartementen van particuliere aanbieders.

Hieronder een appartement uitgelicht . Een super rustig appartement van 55m2 midden in Marais van een Nederlander die het verhuurt op de momenten dat hij er niet is.

 

Eén reactie op “Air BNB : Anders overnachten in Parijs”

Geef een reactie