Eten en drinken — 20 december 2016

champeauxbord

Onder het nieuwe dak (Canopé) van Les Halles is sinds kort een Brasserie van Ducasse neergestreken. Het menu van Champeaux is simpel en overzichtelijk…… heldere moderne Brasseriestijl ! Van Crocque Monsieur tot Kreeft.

champeaux-perraudin-2016-11-02

champeaux_-_salade_de_leugumes_du_moment_cuits_crus_c_pierremonetta

 

 

 

 

 

Op het enorme stationsbord zie je wat de dag gerechten zijn en welke soufflés er worden geserveerd (wow… ja echt ). Het stationsbord is overigens denk ik meer een ouderwets vliegveldvertrekhalbord of een oud veilinghal bord … en dat laatste is natuurlijke het meest logisch op deze plek in Parijs waar vroeger de markthallen zaten ; – ) De prijzen vallen overigens best mee… ik had er als lunch een Soufflé met salade en brood voor 14 euro.

champeaux-zaal

Meer Champeaux >>>>

Share

About Author

Perraudin

(0) Readers Comments

Geef een reactie